Een-op-eentrajecten

Contrastanalyse en eventueel een kleuradvies. Kledingkast- en/of garderobecheck & shopsessie

P.o.a.

Trainingen voor bedrijven

We bespreken van tevoren welke onderwerpen interessant zijn voor de organisatie.

P.o.a.

Workshop

Ik geef workshops in kleine groepen over verschillende thema's.

Denk hierbij aan zichtbaarheid, het ABC van kleding, contrasten en kledingcommunicatie.

 

P.o.a.*

* Tarief afhankelijk van thema en duur workshop

Reviews

Annie Kuik geschreven op 02-12-2021
Jij bent een unieke diamant,Sjoerdtje.
Bedankt voor de inspirerende middag.
Kan het heel goed toepassen,zowel in de salon als in de modewinkel.
Echt een aanrader voor iedereen.
Liefs Annie

Lees volledige review


Mieke geschreven op 25-11-2021
Ik ben bij Diamago (Sjoerdtje) geweest. Was gezellig en leerzaam, ze heeft mij het contrast in kleding uitgelegd wat voor mij geschikt is en hoe donker ik mijn kleren kan dragen. Ik heb thuis mijn haar bijgekleurd omdat het bij de aanzet te warm was voor mijn koele kleur huid. Ik moet zeggen dat het idd beter staat. Heb nog geen tijd gehad om kritisch naar mijn kleding te kijken maar dat ga ik zeker nog doen zodra ik tijd heb. Heb veel inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan. Sjoerdtje bedankt voor de leuke middag. Groeten Mieke

Lees volledige review


Carolien geschreven op 13-10-2021
Ik heb een online inspiratiesessie gehad met Sjoerdtje. Ik heb dit als waardevol ervaren omdat ik er veel aan heb gehad. Bijvoorbeeld dat je via je kleding een stukje van je persoonlijkheid laat zien. Erg handig om mee te nemen in de toekomst qua garderobe uitbreiding. Bedankt!

Lees volledige review


Het begin

Voordat we met elkaar gaan werken hebben we eerst een kennismakingsgesprek gehad, dit kan zowel telefonisch als online.

Omdat alles draait om verbinding, de klik en een goed gevoel. Dit is voor mij een belangrijke basis voor een goede samenwerking. Voor mij begint het natuurlijk bij jou. Wie ben jij, wat is je verlangen en wat wil je uitstralen?

Het vervolg

Ik wil je graag beter leren kennen zodat we samen kunnen werken aan je persoonlijke presentatie en zichtbaarheid. En dat jij bewust wordt van wat jij uitstraalt in de kleding die je draagt. Laat me je helpen om de mooiste versie van jezelf te laten zien zodat jij gaat stralen!