Een-op-eentrajecten

Contrastanalyse en eventueel een kleuradvies. Kledingkast- en/of garderobecheck & shopsessie

P.o.a.

Trainingen voor bedrijven

We bespreken van tevoren welke onderwerpen interessant zijn voor de organisatie.

P.o.a.

Workshop

Ik geef workshops in kleine groepen over verschillende thema's.

Denk hierbij aan zichtbaarheid, het ABC van kleding, contrasten en kledingcommunicatie.

 

P.o.a.*

* Tarief afhankelijk van thema en duur workshop

Reviews

Hilda Braam geschreven op 07-04-2021
Dankjewel voor de heerlijke ontspannen, inspirerende, leerzame ochtend!

Het was voor mij een bevestiging in mijn kledingkeuze, en weet nu dat ik op de goede weg zit.

Wat sjoerdtje je leert is: wat wil ik uitstralen in mijn privé en werk.
Hoe kan ik mijn innerlijk laten zien in kleding.

Voor mij is Sjoerdtje een kleurrijke inspirerende, vakkundige sterke vrouw met een prettige persoonlijkheid!
Dankjewel Sjoerdtje

Liefs Hilda

Lees volledige review


Monique Goemans geschreven op 22-03-2021
Wat een heerlijk, inspirerend en bevestigend uitje was dit.
De vele informatie over kleuren en kleding bevestigde mij in mijn huidige kledingkeuze. De mooiste versie van jezelf zijn zonder opsmuk of toestanden maar gewoon én comfortabel én leuk!
Sjoerdtje werkt vanuit en voor authenticiteit en daar hou ik van. Het kleur contrast advies was erg boeiend en ik kijk weer met een frisse blik naar mijn kledingkast. De sessie inspireerde me om weer eens verder te kijken dan mijn neus lang is en ik heb meteen met veel plezier wat leuke nieuwe outfits aangeschaft, zonder hier heel veel geld aan uit te geven maar door met een simpele twist of accessoire er iets net even meer “mij” van te maken.
Ook heeft het bezoek aan Sjoerdtje me geïnspireerd om mijn werkkleding eens onder de loep te nemen. In mijn baan als coach en masseur is comfort het meest vereist maar dat kan ook prima in een mooi tuniek.
Leuk om zo binnen naar buiten te brengen!
Dankjewel Sjoerdtje!
Monique

Lees volledige review


Monique geschreven op 03-12-2020
Ik heb bij Sjoerdtje (DIAMAGO) een contrastanalyse gehad. Een hele leuke en leerzame ervaring.
Het is verbazingwekkend hoe Sjoerdtje met behulp van een paar doeken in verschillende grijstinten kan laten zien wat contrast met je uitstraling doet.
Sjoerdtje kijkt daarbij niet alleen naar je uiterlijk, maar ook naar wie je bent, je persoonlijkheid.
Op een duidelijke en prettige manier heeft ze uitgelegd en laten zien dat niet alleen de kleur van je kleding er toe doet, maar ook het licht-donker contrast.
Toegegeven ik had het niet verwacht, maar het versterkt echt je persoonlijkheid.

Ik zou iedereen, man en vrouw, aan willen raden om naar DIAMAGO te gaan voor een contrastanalyse.
Sjoerdtje geeft een deskundig advies waar je echt wat aan hebt. Daarnaast is ze een prettige persoonlijkheid
en heeft ze een mooie praktijkruimte, wat zeker bijdraagt aan de fijne ongedwongen sfeer.

Monique

Lees volledige review


Het begin

Voordat we met elkaar gaan werken hebben we eerst een kennismakingsgesprek gehad, dit kan zowel telefonisch als online.

Omdat alles draait om verbinding, de klik en een goed gevoel. Dit is voor mij een belangrijke basis voor een goede samenwerking. Voor mij begint het natuurlijk bij jou. Wie ben jij, wat is je verlangen en wat wil je uitstralen?

Het vervolg

Ik wil je graag beter leren kennen zodat we samen kunnen werken aan je persoonlijke presentatie en zichtbaarheid. En dat jij bewust wordt van wat jij uitstraalt in de kleding die je draagt. Laat me je helpen om de mooiste versie van jezelf te laten zien zodat jij gaat stralen!