Trainingen voor bedrijven

Wil je als bedrijf meer halen uit de uiterlijke presentatie van je medewerkers? Dat ze zichtbaar worden en gezien worden als professional? Dat zij de klanten en opdrachten aantrekken die bij het bedrijf passen?

Misschien heb je geen idee hoe je medewerkers op anderen overkomen.

Wist je dat een eerste indruk al wordt gemaakt in de eerste drie seconden dat je iemand ziet?

Dan is het goed om te weten wat iemand uitstraalt. Wil jij er zeker van zijn dat jij en je medewerkers een professionele indruk maken en datgene uitstralen wat past bij jouw bedrijf?

Ik geef trainingen bij bedrijven over uiterlijke presentatie, zichtbaarheid en hoe je kleding in kunt zetten als communicatiemiddel zodat je eerste indruk klopt met wie jij bent en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Omdat ieder bedrijf een eigen identiteit heeft, is iedere training maatwerk. We bespreken van tevoren wat passend is voor je bedrijf.

Ik gebruik de Stijlformule en de professionele en awardwinnende methode ‘Kleding als taal’. Door hiermee te werken en de stijlcategorieën als leidraad te gebruiken, kan ik medewerkers duidelijk laten zien hoe ze zich kunnen presenteren op een onderscheidende manier die zowel bij het bedrijf als bij ieder persoonlijk past. Want als een medewerker kan uitstralen wie hij of zij werkelijk is en waar hij/zij voor staat, heeft dit onmiddellijk impact op hem- of haarzelf en op zijn of haar omgeving. Dit geeft zoveel zelfvertrouwen en zal dus meer succes opleveren!