Mijn motivatie om te doen wat ik het allerleukste vind is ontstaan bij eigenlijk drie belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Ze hebben mij en mijn leven totaal veranderd en hebben grote invloed gehad op mijn keuzes.

Later komt misschien nooit

De eerste toen ik 24 was werd er bij mijn vader darmkanker geconstateerd, en twee en halve week later is hij overleden. Hij was 63 jaar! Hij zou het jaar erop met pensioen gaan, en gaan genieten! Helaas heeft hij dat niet gehaald. Maar gelukkig heeft hij tijdens zijn hardwerkende leven ook mogen genieten! Deze vreselijke gebeurtenis heeft mij wel doen realiseren dat het leven zomaar ineens afgelopen kan zijn. Dat ik nu leef en dat ik mijn dromen niet uit moet stellen tot later.

Als ik soms mensen hoor zeggen ‘als ik ben pensioen ben dan…’ of ‘later ga ik… Zo zonde want wie zegt dat er ‘een later’ komt… misschien is later nu!

Ons leven op z’n kop

De tweede gebeurtenis zou in eerste instantie een hele mooie zijn, en is het gelukkig na vele jaren alsnog geworden. Het is de geboorte en het krijgen van onze jongste dochter. De dag na haar geboorte bleek dat ze gehandicapt was. We kregen toen te horen dat ze waarschijnlijk een ernstige stofwisselingsziekte zou hebben, een zeldzame, wat steeds meer in haar lichaam aan zou tasten en waar ze niet oud mee zou worden! BAM! We werden keihard van onze roze wolk afgedonderd. Niet wetend wat ons allemaal te wachten zou staan. Er waren veel onzekerheden en grote zorgen, van hoelang ze zou leven, tot aangepaste rolstoelen, sondevoeding tot epileptische aanvallen, we hebben op dat gebied veel ervaren en meegemaakt. Ondertussen is ze een vrolijke, ondeugende puber van 14, die zelf totaal niet beseft dat ze ‘anders’ is. De lessen die we door haar hebben geleerd zijn onder andere; om positief in het leven te staan, te denken in mogelijkheden en kansen, en dat je met kleine stapjes ook een verre reis kunt maken, alleen duurt het wat langer ;-) En om dankbaar te zijn, voor wat er allemaal wel kan en om genieten van de kleine dingen.

Het onvermijdelijke

En de derde was mijn burn-out in 2015, vreselijk! Maar achteraf zo goed dat het me is overkomen. Ze zeggen wel eens ‘waar je valt, ligt de schat’. Zo heb ik het ook ervaren. Vanaf daar, toen alles afgebrokkeld was, ben ik weer gaan opbouwen. Heb ik nagedacht over vragen als; wie ben ik, wat wil ik, wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Ik had echt geen idee. Ik heb toen veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. En geleerd dat ik niet alles zelf kon, hulp vragen bij bepaalde dingen. Ik ging weer leven in plaats van overleven, en dat voelde zo goed!

Door deze gebeurtenissen heb ik super veel geleerd, en ben ik geworden wie ik nu ben. Door alles wat ik heb meegemaakt heb ik lessen geleerd. En ben ik nog positiever in het leven gaan staan. Ik kan het leven enorm te waarderen. En dit straal ik ook uit naar mijn omgeving. De grote puzzel van mijn leven vielen alle stukjes op hun plaats. Ook wat betreft mijn werk. Dat ik graag met mensen werk wist ik al, dat ik me ook aangetrokken voelde in de mens achter de mens, en hiermee een mooie combinatie kon maken van uiterlijk en innerlijk was het laatste puzzelstukje. Ik ben de masteropleiding Kleding als taal gaan doen en daarmee viel alles op z'n plek en was de puzzel compleet! Ik wist ik het...

De beste versie ben je al zelf

Ik vind het fijn als ik van betekenis kan zijn voor anderen. Ik wil zoveel mogelijk ondernemers en professionals helpen om de beste versie van hun zelf te laten zien. Door hen te leren dat het niet moeilijk hoeft te zijn om je authentiek te kleden. En dat je vooral dicht bij jezelf moet blijven, zodat je kleding klopt bij wie jij innerlijk én uiterlijk bent. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om zich stralend, zichtbaar en vol zelfvertrouwen te profileren.

Ik geef ondernemers inzicht in de ‘geheime’ taal van kleding. Zodat het makkelijk wordt om te communiceren door middel van kleding. En je een eerste indruk achterlaat die klopt bij wie jij werkelijk bent.

Dat doe ik met mijn energie en empathische vermogen, door middel van een award winnende methode. Met mijn tools help ik zoveel mogelijk ondernemers en professionals in mijn 1-op-1 trajecten en door het geven van mijn trainingen.

Nu ik mijn bedrijf DIAMAGO heb opgericht, ben ik zo blij dat ik mijn werk heb kunnen maken van de dingen die ik het allerliefste doe, waar ik van aan ga! Ik geniet elke dag en ben ik zo blij dat ik bepaalde stappen in mijn leven heb durven en kunnen zetten.  En als ondernemer zal ik ook zeker door vallen en opstaan veel gaan leren. Maar ik ben gelukkig met wie ik nu ben en wat ik heb, mijn familie en mijn vrienden. Dankbaarheid, positiviteit, een fijne sfeer en gezelligheid zijn echt belangrijk voor mij.

Kernwaarden zijn super belangrijk bij het bepalen van je stijl en de mijne zijn: empathie, positiviteit, gezelligheid/sfeer, zorgvuldigheid, creativiteit en deskundigheid. Weet je de jouwe ook?

Ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal. Wat maakt dat je op mijn pagina terecht bent gekomen? Doe jij al waar je van droomt en hoe helpt kleding jou hierbij?

Laat het me hieronder weten. Ik ben benieuwd!

Voor mannen & vrouwen

Diamago werkt voor iedereen. Mannen én vrouwen die het prettig vinden om advies en hulp in te roepen om zo beter voor de dag te komen op het werk, bij presentaties of gewoon in hun vrije tijd.

Iedereen is uniek. Ik adviseer en help in kledingcommunicatie en zorg ervoor dat je zichtbaar bent voor je omgeving.

Wil je meer weten?

Ik neem graag de tijd voor je om te bespreken wat ik voor jou of jouw medewerkers kan betekenen. We zijn maar één appje of telefoontje van elkaar verwijderd:

06 252 77 685

Ga naar contact