Maak kans op een gratis inspiratiesessie!

Gratis 1:1 inspiratiesessie

Ben jij best oké met je kleding en heb je zelfs je kast vol hangen met kleding? En toch sta je vaak gefrustreerd voor je kast? En twijfel je wat je aan moet trekken? En vraag je je af hoe je kleding kunt laten aansluiten bij wie jij werkelijk bent, en wat jij wilt uitstralen? Wil jij je niet meer standaard kleden, en steeds dezelfde kleding aantrekken. Heb jij soms het gevoel dat iedereen er leuker uitziet dan jou? Verdrink je soms in alle keuzemogelijkheden op het gebied van kleding en stijl? Kortom: heb je behoefte om over dit soort vragen eens te sparren?

Laat mij je dan helpen. Elke maand selecteer ik twee mensen voor een gratis online inspiratiesessie van 30 minuten. Ik denk met je mee en geef je tips waar je meteen mee verder kunt.

Wil je kans maken op een gratis inspiratiesessie, gun jij jezelf meer zelfvertrouwen en is het tijd om je zichtbaarheid te vergroten? Vul dan de vragenlijst in via onderstaande knop en vertel me waar je tegenaan loopt. Op elke eerste maandag van de maand deel ik via Instagram met wie ik aan de slag ga.

Download hier de Garderobe checklist

Garderobe_Checklist_Diamago.pdf
Tijdstempel: 09-11-2021
Grootte: 11.09 MB
Downloads: 36